Turboreeksen Aaigem schoolslag

Vanaf 5 jaar, voor starters en terugkomers

Paasvakantie 2024 week 2
5 lessen, ma-vrij, tussen 16u30 – 19u00:
8/apr, 9/apr, 10/apr, 11/apr, 12/apr

ADRES: Ratmolenstraat 17, 9420 Aaigem (Erpe-Mere)

WACHTLIJST

Veelgestelde vragen turboreeksen

Inschrijven kan vanaf 5 jaar of ouder voor schoolslag. Belangrijk is dat je kindje reeds watergewend is. Minimale voorwaarden schoolslag: vlot durven inspringen met drijfmiddelen, bewust onder water durven gaan zonder twijfelen, bellen onder water kunnen blazen. Is je kindje nog niet watergewend, dan kan hij/zij een reeks watergewenning / voorbereidend zwemmen volgen bij ons in Nokere, Drongen, Zulte (privézwembaden) en Zottegem (publiek zwembad). Dit kan vanaf 4,5 jaar. OPGELET: Indien we bij de eerste les merken dat het kindje niet watergewend is, zijn we genoodzaakt de lessen stop te zetten en een administratieve kost aan te rekenen.
Een lessenreeks omvat 5 lessen schoolslag en je komt elke dag op hetzelfde uur van maandag tot vrijdag. Een les duurt 30 min. Dit is effectieve lestijd. We werken veilig met 1 lesgever per 2 kindjes. Zo krijgt elk kindje de volle aandacht en les op zijn/haar eigen niveau.
Een lessenreeks van 5 lessen kost €112,5. Inbegrepen in de prijs: 2 kindjes per lesgever / 30min les / toegang zwembad / verzekering bij ongevallen / officieel brevetje / terugbetalingsformulier mutualiteiten / 1 vervangles bij ziekte mits doktersattest
Ja! Je kindje krijgt iedere dag nieuwe prikkels om bij te leren en zal nog veel onthouden hebben van de dag ervoor. Bij een reguliere reeks zit er een hele week tussen, waardoor er meer tijd naar herhaling van de week ervoor gaat.
Continuïteit is belangrijk in het proces om te leren zwemmen. Daarom vragen we dat je kindje iedere les aanwezig is. We werken met 1 vervangles bij ziekte mits doktersattest dat binnen de 7 dagen wordt afgeleverd. Bij andere vormen van afwezigheid is er geen mogelijkheid tot het inhalen van lessen. Ook tijdens de momenten dat je kindje niet aanwezig is, hebben wij onze vaste kosten, zoals het loon van de lesgever, de huur van het zwembad en de verzekeringskosten. Bij afwezigheid vragen we om zo snel mogelijk te verwittigen op volgend e-mailadres: info@vzwduik.be.
Kindjes zijn snel afgeleid bij het zien van hun ouders en we proberen de omgeving zo prikkelarm mogelijk te houden. Ouders blijven daarom niet tijdens de zwemles kijken naar de les. We hebben wel iedere reeks een open lesdag waar de ouders heel de les kunnen blijven kijken. Na de les wordt er ook altijd feedback gegeven door de lesgevers. Vaak kan je ook nog een glimp opvangen van de laatste 5 minuten.
Wij proberen in onze annulatievoorwaarden zo fair mogelijk te zijn, maar hebben bij een annulatie direct administratieve kosten en verzekeringskosten. We verwijzen hiervoor graag naar de algemene voorwaarden onderaan de pagina.
Elk kindje dat bij ons zwemt, is verzekerd. Bij een voorval kan er altijd een verzekeringsdocument digitaal worden doorgestuurd.
Voor de veiligheid laten we nooit een lesgever alleen lesgeven. Afhankelijk van de locatie zullen er zijn: 2 lesgevers met elk 2 kindjes OF 3 lesgevers, waarvan 2 met 2 kindjes en 1 met 1 kindje
We reiken ook officiële brevetjes uit tijdens een turboreeks van Fred Brevet uit van 25m en 50m schoolslag als je kindje vlot deze afstanden zwemt met de juiste techniek.
We kiezen bewust voor een aanbod van enkel lessen schoolslag (meest gezwommen zwemstijl). Zo is er geen eindeloos doorschuiftraject en worden verschillende zwemslagen niet door elkaar gegeven (zorgt voor rust tijdens de les).
Neen, we geven voorlopig nog geen turboreeksen watergewenning / voorbereidend zwemmen in de vakanties.
Scroll naar boven