Onze werking

Ons team van ervaren en goed opgeleide lesgevers werkt dagelijks met kinderen en combineert plezier en educatie. We zorgen er ook voor dat onze lesgevers regelmatig bijscholing krijgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

In elk zwembad zijn er meerdere lesgevers aanwezig. Allereerst om de veiligheid van je kindje te kunnen garanderen, maar ook om goed te kunnen differentiëren.

Elke lesgever heeft 2 kindjes onder zijn/haar hoede en kan zo op maat les geven. In sommige zwembaden is het mogelijk om een 1-op-1 situatie te creëren voor kindjes die hierbij gebaat zijn.

Van niet-watergewend tot waterrat

Watergewenning is van groot belang en wordt vaak onderschat. Het gaat verder dan het overwinnen van watervrees en is een essentiële voorbereiding op schoolslag. Tijdens deze lessen leggen we de basis voor alle zwemslagen voor je kindje.

Naast het overwinnen van angsten leren ze ook hun ademhaling beheersen, onder water kijken, weerstand ervaren, drijven en zich voortbewegen in het water. Indien je kindje er klaar voor is, wordt ook al de basis van schoolslag aangeleerd.

Met Nokere als uitvalsbasis hebben we een uniek watergewenningsconcept in Vlaanderen: privéles watergewenning in een privézwembad!

Van waterrat zonder basis tot gevorderd schoolslagzwemmer

Ons doel is om kinderen te begeleiden van de allereerste beenbewegingen in het water tot het aanleren van veilig zwemmen met schoolslag. We streven ernaar dat ze het 25m-brevet en het 50m-brevet kunnen behalen met veel oog voor de juiste schoolslagtechniek.

Scroll naar boven