Onze locatie

Sommige kindjes hebben nog niet het gewenste beginniveau om te starten met de schoolslag (durven inspringen met drijfmiddelen, durven onder water gaan).

Daarom bieden we watergewenning aan in het verwarmd privézwembad van Nokere. Nadien kan er eventueel aangesloten worden in onze zwemschooltjes waar schoolslag aangeleerd wordt.

Watergewenning kan al gevolgd worden vanaf 4,5 jaar en is specifiek voor kindjes met watervrees.

We leren er volgende zaken: kruipen onder water door een hoepel, springen vanop de kant, verplaatsen in het diepe als een aapje langs de kant, belletjes blazen met het hoofd helemaal onder water, drijven op buik en ug, stuwen, pijlen, voorwerpen opduiken van de bodem en nog veel meer.

De kindjes hebben per 2 les bij 1 lesgever in het privézwembad, wat maakt dat dit een uniek concept is in Vlaanderen op vlak van watergewenning.

We organiseren meerdere lessenreeksen in het schooljaar en geven op bepaalde locaties ook turboreeksen in de schoolvakanties. Ga ervan uit dat een kindje 1-2 reeksen watergewenning nodig heeft om te kunnen starten met schoolslag. Je kan daarom direct meerdere reeksen boeken.

Wist je dat we ook lesjes schoolslag organiseren in Nokere op dinsdag en zondag? Neem snel een kijkje op de pagina van schoolslag in Nokere!

Boek je lesjes watergewenning in Nokere schooljaar 22-23

Wachtlijst

Is de lessenreeks volzet die je absoluut wou?

Bekijk andere locaties of zet je op onze wachtlijst.

Het adres

  • De lesjes watergewenning gaan door in:

    Nokeredorpstraat 21
    9771 Nokere (Kruisem)